14

Бер
2019

Куди краще їхати навесні, ніж літом? 

Posted By : kamyou_admin/ 624 0

1. Таїланд: Повітря 33 °, вода 29 °
Таїланд – країна, що підходить для відпочинку практично цілий рік. Головне, правильно підібрати курорт. На острові Пхукет в квітні сезон добігає кінця, і ціни плавно сповзають вниз. Зате на острові Самуї і в провінції Крабі сезон тільки починається!
Якщо встигнути в квітні, до напливу туристів, то можна відпочити максимально комфортно. У Паттайя і Бангкоку негоди тільки у вересні-жовтні. А ще з 13 по 15 квітня повсюдно святкується тайський Новий рік Сонгкран. Буде дуже мокро і дуже весело!

2. ОАЕ: Повітря 32 °, вода 26 °
Квітень – найкращий час для відвідування Еміратів. Тут ще не так жарко, як влітку, і не холодає вечорами, як взимку. Найчистіша вода відливає бірюзою, і приємно скрипить білосніжний пісок – як на Мальдівах, тільки переліт в 2 рази коротше!
Однако в квітні для купання краще вибирати західне узбережжя країни, омивається Перською затокою. В еміраті Фуджейра на березі Оманської затоки повітря і вода завжди на 2-3 ° прохолодніше.

3. Ізраїль: Повітря 29 °, вода 22 °
Весною комфортно в Ейлаті, що на Червоному морі. Межує курорт з Єгиптом і Йорданією. На Мертвому морі погода приблизно така ж. А ось якщо ви їдете в Ізраїль не за теплими водами і дайвінгом, то зверніть увагу на курорти, розташовані на березі Середземного моря – Тель-Авів, Нетанія і інші (повітря 23 °, вода 19 °). В не пікові місяці тут пропонуються тури за цілком приємними цінами. Може піти дощ, але недовгий.

4. Індія, Гоа: Повітря 34 °, вода 29 °
В квітні в Гоа триває сухий сезон – ну дуже жарко! В 2 рази підвищується вологість у порівнянні із зимовими місяцями, а значить спека відчувається в 2 рази сильніше. Причому навіть вночі температура може досягати 28 °!
Тому потрібно селитися якомога ближче до пляжу, а номери вибирати тільки з кондиціонером. Однак є незаперечна перевага відпочинку в Гоа в квітні – туристів набагато менше, вуличні лавки і приставучі торговці теж зникають, а ціни – в два рази дешевше.

5. В’єтнам: Повітря 32 °, вода 28 °
Квітень – кінець сухого сезону у В’єтнамі. Однак наплив туристів з усього світу не спадає. Завдяки протяжності країни, погода на різних курортах дуже різноманітна. Тобто на півночі, в околицях столиці країни Ханой, відносно прохолодно – 22 ° тепла, вода 23 °. Відмінний час для відвідування історичних пам’яток! У центральній частині країни тепліше – і повітря і вода на рівні 27-28 °. У Нячанзі і Фантхієт заспокоюється море, і їдуть кайтери. А ось в Хошиміні дуже жарко і дуже волого – квітень тут найспекотніший місяць.

6. Кіпр: Повітря 22 °, вода 18 °
В квітні весна на Кіпрі поступово добігає кінця, і ближче до травня настає справжнє літо. Цвітуть жасмини і лимони, а весь острів покривається густою зеленню. Це ідеальний час для вивчення острова на автомобілі або велосипедах.
А ще тут завжди сонячно: можна позасмагати і при цьому не перегрітися.

7. Туніс: Повітря 23 °, вода 17 °
В квітні середня температура повітря в Тунісі – 23 °, вода прохолодна – 17 °. Це офіційний початок сезону на місцевих курортах, тому ціни ще вкрай привабливі. Опадів майже немає, погода тиха і сонячна. Незважаючи на приналежність до Африки, в Тунісі навесні дуже зелено.
Однако навіщо в Туніс їдуть туристи з усього світу в першу чергу? Правильно, за здоров’ям. Адже це найзнаменитіші курорти таласотерапії – причому за доступними цінами.

8. Марокко: Повітря 24 °, вода 18 °
Аналогічна погода в Марокко. На відміну від Єгипту з таким же колоритом, тут завжди є чим зайнятися – не тільки повалятися на пляжі, але і відвідати дивовижні екскурсії. Крім того, в країні дуже високий рівень безпеки.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.