18

Кві
2019

Новини туризму | ТОП 5 парків розваг у Європі

Posted By : kamyou_admin/ 1098 0

Парки розваг – улюблене місце відпочинку не тільки дітей, а й багатьох дорослих. Ловіть ідеї, як провести канікули, свята всією сім’єю чи в компанії друзів, і повеселитися на крутих атракціонах.

Куди саме поїхати – велике питання, бо тематичних парків у Європі не п’ять і не десять, а близько 100. Ми обрали ТОП 5 найцікавіших і найбільших розважальних парків Європи. Поїхали!

  1. Парк Діснейленд / Disneyland Park 

Похожее изображение

Disneyland Paris – один з найпопулярніших розважальних парків Європи. Чарівний замок Сплячої Красуні, розташований в центрі, оточує 5 тематичних зон: Країна Пригод, Країна Відкриттів, Країна Фантазії, Дикий Захід і Центральна вулиця, що нагадує Нью Йорк кінця XIX століття. Куди б не вирішили відправитися гості, вони незмінно потрапляють в чарівний казковий світ Уолта Діснея.

Велика частина атракціонів орієнтована на маленьких гостей, але все ж є і дорослі атракціони. В першу чергу це Star Wars Hyperspace Mountain – легендарні «американські гірки» з мертвою петлею. Шанувальникам екстриму варто звернути увагу на Hyperspace Mountain. Для дітей розваг набагато більше. Це і ігрові майданчики на кожному кроці, і чудовий комплекс Fantasyland, і численні каруселі.

Втомившись від емоцій і вражень, можна трохи перепочити – пройтися сувенірними магазинами або заглянути в одне з диснеївських кафе.

Паризький Діснейленд – це дійсно казкова країна, в якій мріє опинитися будь-яка дитина. Та й дорослі теж із задоволенням занурюються в атмосферу безтурботних веселощів.

Локація: Марн-ля-Вале (Париж), Франція

Час роботи: щодня з 10-00 до 20-00

Вартість: від €42

Офіційний сайт: www.disneylandparis.com

         2. Європа Парк / Europa-Park

Похожее изображение

Europa-Park – другий за популярністю розважальний парк Європи. Його територія поділена на кілька частин, кожна з яких присвячена якійсь країні або групі країн, і оформлена у національному стилі. Тут можна «прогулятися» по Скандинавії, Англії, Франції, Німеччині, Швейцарії, Греції, Іспанії, Голландії, Португалії та Італії. У кожному з секторів є не тільки розваги, а й кафе з «місцевим» меню.

На території величезна кількість атракціонів, загальною кількістю більше сотні. Найпопулярнішими атракціонами парку є водні гірки Поссейдон – тут вагончик розганяється до 70 кілометрів на годину; рафтинг-траса в Скандинавії; швейцарський швидкісний бобслей.

Європа-парк орієнтований на дітей старше 5 років. Малюків, зріст яких менше 120 сантиметрів, на основну територію не пускають – для них є спеціальна зона з безпечними розвагами і аніматорами.

Локація: Руст, Німеччина

Час роботи: в літній сезон (з 19 березня по 11 листопада) – з 09.00 до 20.00; в зимовий – з 11.00 до 19.00

Вартість: дорослим  від – 44, 5 €, дітям до 12 років – 38,5 €

Офіційний сайт: www.europapark.de/en

  1. Тіволі / Tivoli

Парк развлечений Тиволи

Tivoli Gardens Copenhagen – це казкове королівство, де раді кожному гостю. Парк було відкрито в Данії ще в далекому 1843 році і вважається другим найстарішим парком розваг світу. Невеликий, затишний, без надсучасних атракціонів на територіі – чарівний парк Tivoli. Тут тихо і спокійно, незважаючи на величезну кількість відвідувачів.

Атракціонів в парку не так багато, всього 26. Але кожен з них заслуговує на увагу. Найбільш екстремальними вважаються гірка Демони, стимулятор польоту Монсун, гігантські гойдалки Вертиго. Для маленьких гостей обладнані спеціальні майданчики, є каруселі і навіть дитяча американська гірка Роллер Коастер.

Локація: Копенгаген, Данія

Час роботи: в сезон з 11-00 до 22-00

Вартість:  €16,10, дітям до 7 років – безкоштовно. Атракціони оплачуються окремо.

Офіційний сайт: www.tivoli.dk

  1. Гардаленд / Gardaland

Похожее изображение

Gardaland – третій за популярністю розважальний парк в Європі. Казка на озері Гарда, де всі відвідувачі стають дітьми. Парк розташований на південному березі найбільшого італійського озера недалеко від Верони і щороку збирає понад 2,5 млн відвідувачів.

Від багатьох інших парків його відрізняє, в першу чергу, прекрасна територія. Різноманіття рослинності на березі озера Гарда робить Гардаленд схожим на справжній ботанічний сад.

Тут 10 тематичних зон, понад 40 атракціонів, в тому числі 6 гірок і 3 водних спуски. Також у парку є великий морський акваріум.

Найбільш незвичайний і колоритний атракціон парку – Тунга. Заслуговує на увагу і божевільний Блакитний Торнадо. Є в Гардаленд і «звичайні атракціони» – американські гірки, вежі і так далі.

Малюки можуть досхочу побігати в зоні Kingdom, де їх зустрінуть танцюючі домашні тварини та ростові ляльки, а в спеціальних павільйонах є можливість пограти у відеоігри.

Локація: Кастельнуово-дель-Гарда (Верона), Італія

Час роботи: в сезон з 10-00 до 23-00

Вартість:  від €33

Офіційний сайт: www.gardaland.it

  1. Порт Авентура Парк/PortAventura Park

Похожее изображение

PortAventura Park Salou – вважається одним з найбільш екстремальних парків. Тут «жарко» навіть в прохолодну погоду. Вам точно захочеться побувати на всіх атракціонах, побачити всі шоу і перепробувати всі гірки в аквапарку, а це може зайняти не один день.

Територія парку умовно розділена на кілька зон: Середземномор’я, Дикий захід, Мексика, Китай, Полінезія, Вулиця Сезам. У кожній з них гостей чекають колоритні персонажі і тематичні розваги.

Серед найпопулярніших дорослих атракціонів – американські гірки Furius Baco, найшвидші в Європі, і Dragon Khan з вісьмома мертвими петлями, вежа Hurakan Condor, річка Silver River Flume, з якої нікому не вдається вийти сухим. Подбали в Порт Авентура і про дітей – на вулиці Сезам є відразу 10 безпечних атракціонів, де можуть повеселитися малюки.

Порт Авентура – фантастичне місце. Тут вам і аквапарк і країна Ферарі. У кожну вхід окремий і сплачується також окремо. За один день відвідати всі розваги, нажаль, неможливо. Тому варто приїхати сюди на кілька днів і розглянути варіант житла поблизу а ще краще – в готелях на території розважального комплексу.

Локація: Салоу, Іспанія

Час роботи: в сезон з 10-00 до 23-00

Вартість:  від €40

Офіційний сайт: www.portaventuraworld.com

 

 

 

 

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.