The world

08

Тра
2018

На італійських островах заборонили їсти на пляжі з пластику

Posted By : kamyou_admin/ 713 0

Заборона поки стосується декількох островів в Адріатичному морі.

На італійських островах Ізоле-Треміті, що розташовуються в Адріатичному морі, на пляжах заборонили використовувати будь-яку пластиковий посуд. Порушників штрафуватимуть на 500 євро.

Причина в тому, що туристи залишають сміття на пляжі або викидають в море від чого острова зайняли друге місце за забрудненістю в Італії, повідомляє Greenpeace. Найзабрудненішим островом назвали Протісі, біля Неаполя.

Greenpeace виявив «значний рівень антропогенного забруднення», а простіше – вуглекислого газу, який виділяється в грунт і воду з пластмаси.

Мер островів Ізоле-Треміті не тільки наклав заборону на використання пластикового посуду на узбережжі, а й закликав всі острови Італії ввести подібні заходи в себе. Він вважає, що це допоможе зберегти чистоту Адріатичного моря і змусить відпочиваючих відповідально ставитися до природи.

Тепер туристам, а також всім іншим на пляжах островів Ізоле-Треміті, потрібно буде використовувати біорозкладні тарілки і стаканчики, якщо вони захочуть влаштувати пікнік.

Нагадаємо, що через недбалість туристів в Таїланді закриють один з найкрасивіших пляжів світу. Його закриють на три літніх місяці через знищення значної кількості коралів поблизу.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.