19

Чер
2019

Новини туризму | Названо найкращі авіакомпанії світу

Posted By : kamyou_admin/ 554 0

Британська консалтингова фірма Skytrax склала список кращих авіакомпаній світу у 2019 році.

Переможцем стала літаюча і в Україні Qatar Airways.

Друге місце в рейтингу зайняла Singapore Airlines, третє – ANA (All Nippon Airways), повідомляє Avianews.

У порівнянні з 2018 роком трійка лідерів не змінилася, проте Singapore Airlines опустилася на другий рядок рейтингу, тоді як Qatar Airways піднялася на одну позицію.

У десятку кращих авіакомпаній світу в 2019 році також увійшли Cathay Pacific Airways, Emirates, EVA Air, Hainan Airlines, Qantas Airways, Lufthansa і Thai Airways.

Кращою авіакомпанією в Європі названа Lufthansa, в Північній Америці – Air Canada, в Південній Америці – LATAM, в Азії – Singapore Airlines, в Китаї – Hainan Airlines, на Близькому Сході – Qatar Airways, в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – Qantas Airways, в Африці – Ethiopian Airlines.

У топ-3 найкращих лоукост-авіакомпаній світу увійшли AirAsia, easyJet і Norwegian. Найбільший бюджетник Європи Ryanair зайняв 9-е місце в загальносвітовому заліку.

П’ятірка кращих авіакомпаній Східної Європи: “Аерофлот”, LOT Polish, S7 Airlines, Air Serbia і Wizz Air.

Українських авіакомпаній не виявилося в рейтингу.

Свій рейтинг Skytrax склав після аналізу онлайн-анкет 21,65 млн пасажирів з більш ніж 100 країн. Опитування проводилося з вересня 2018 року по травень 2019 року. Кожен пасажир міг вказати в анкеті будь-яку авіакомпанію, яку він хотів би оцінити. Всього респонденти поділилися своїми враженнями про сервіс понад 300 авіаперевізників.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.