05

Бер
2018

Знайомтесь – команда KAMYOU!

Posted By : kamyou_admin/ 1959 0

Кав’юк Вікторія

Директор

“Найкраща насолода у житті – робити те, про що мрієш!”

Всі мої проекти, рішення, досягнення – виходять виключно з цієї фрази. З студентських років, користуючись програмами обміну – подорожую, навчаюсь, отримую фінансову винагороду, пізнаю весь всесвіт можливостей через бажання відкривати щось нове для себе і для інших.

Світлана Лахман

Менеджер з туризму

 

“З якого дива відвідувати одне і те ж місце, коли у світі ще стільки незвіданих куточків?!”

Подорожі для мене все. Хоча б раз у рік потрібно бувати в новому місці, країні. Я побувала в декількох країнах, була у багатьох куточках України, але це тільки початок. Мрію відвідати найвіддаленіші країни Землі – Австралія, Мексика, Аргентина. Тільки подорож є справжнім відпочинком, як для душі, так і для тіла.

Юлія Примак

Викладач мовних курсів та консультант з питань освіти закордоном

“Освіта це наймогутніша зброя, за допомогою якої можна змінити світ”

Зараз спостерігається тенденція до вивчення  іноземних мов, щоб люди могли спілкуватися у будь-якій країні між собою. На мій погляд, це правильне рішення, адже мова — один з найвищих здобутків людської цивілізації. Вивчаючи іноземні мови, людина духовно зростає, збагачується і стає цікавою особистістю.Cаме тому працюю в  даній сфері і з радістю заохочую всіх до вивчення мов.

Анастасія Федорова

Менеджер з питань стажування закордоном

“Міжнародне стажування – це прекрасна можлівість професійного розвитку для кожного”

Одне із найважливіших рішень у нашому житті – це вибір майбутньої професії, яке впливає на наше майбутнє. Це те, що зробить з нас особистість, я дуже рада, що працюю в цьому напрямку, та маю можливість брати участі у формуванні долі цілеспрямованої молоді.

Вікторія Гаґеманн

Викладач іноземних мов, менеджер з питань стажування закордоном

Ще за студентських років я навчала дорослих та дітей німецькій та англійській мовам. За 2 роки проживання у Німеччині я здобула не лише мовний сертифікат TELC C1 Hochschule, а і безцінний досвід у сфері викладання, ознайомилась із побутом і культурою Німеччини. Завдяки моїм курсам, ви зможете вивчити німецьку та англійську з нуля, поглибити набуті знання, підготуватись до іспиту, а також зможете вільно розмовляти німецькою. Ви переконаєтесь, що «мовного бар’єру» не існує! Я знайду особистий підхід до кожного, щоб вивчення мов приносило лише задоволення і жагу до нових знань.

Юлія Вавриневич

Викладач англійської мови в сфері медицини

 

Застосування англійської мови в медицині дуже обширне: лікарі спілкуються один з одним на міжнародних конференціях, лікарю може попастися пацієнт-іноземець, багато приладів і апаратів – іноземного походження (з англомовним описом) і, звичайно, англійська дозволяє читати професійну літературу, дослідження і світові наукові новини, перекладів яких можна не дочекатися. Саме тому під час занять ми практикуєм мовні навички, починаючи від складання історії хвороби і огляду пацієнта, закінчуючи спілкуванням з пацієнтом, призначенням та описом курсу лікування, повідомленням пацієнту поганих чи хороших новин з урахуванням менталітету і способу мислення англомовних громадян різних держав.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.